FØRST OG FREMST - VELKOMMEN! HYGGELIG Å HA DEG HER.

Dette er et sted hvor Gud møter sine venner på jorden. Samme hvor du er i din kristne vandring, er du velkommen!

Vi vet at det kan oppleves litt intimiderende å komme inn i et nytt miljø, men vi er glad for at du ønsker å besøke menigheten vår. For å gjøre det lettere for deg å bli kjent med oss, og gi deg et innblikk i hva du kan forvente, har vi besvart noen generelle spørsmål om menigheten og hva vi holder på med.

Når har dere gudstjeneste?

Hver lørdag, kl. 11:30. Før gudstjensten, fra kl. 10:00 til 11:00, studerer vi Bibelen sammen i grupper.

Hvor møtes dere?

Adventistkirke, Jørgen Moes gate 26, Bergen.

Hvor bør jeg parkere?

Vi har en rekke parkeringsplasser rett utenfor kirken. Hvis de skulle være fylt opp, går det an å parkere i gatene i nærheten. Du kan laste ned appen Parkering i Bergen som gjør det enklere, fra App Store eller på Google Play.

Hva kan jeg forvente?

Gudstjenesten varer vanligvis 1 – 1 ½ time, inkludert sang og musikk, vitnesbyrd og bønn, samt en Bibelsentrert tale. Hver tredje lørdag i måneden pleier vi å spise middag sammen i festsalen etter gudstjenesten. Du er hjertelig velkommen!

Er det et eget program for barna og ungdommene?

Vi har tro på at foreldre er kalt til å være åndelige veiledere for barna sine, og vi ønsker å støtte dem i oppgaven. Under Bibeltimen, hver lørdag fra kl. 10:00 til 11:00, er det et eget program for barn og unge i forskjellige aldersgrupper, ledet av dyktige lærere. Barna og de unge er også velkommen til å delta under gudstjenesten. Før selve talen, er det alltid en barnefortelling. Vi har også et eget rom der foreldre kan være sammen med de yngste og lytte til talen uten å være redd for å forstyrre.

Er det andre tilbud i løpet av uka?

Vi har flere aktive smågrupper i menigheten, som møtes i hjemmene i løpet av uka. Dette er en fin mulighet til å knytte vennskapsbånd, studere Bibelen, be sammen og utveksle erfaringer i en mer uformell ramme.

Hver onsdag, kl. 18:00, er det bønnemøte i kirken. Alle er hjertelig velkommen!

Ellers har vi en rekke andre aktiviteter, som kor, instrumental opplæring, språkkurs, speider, kokekurs, seminarer, etc. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert i å vite mer!